Conserven en tafelzuren
Groenten, salade en zuurwaren
Creatief en vernieuwend zijn is wat we het liefste doen. Bijvoorbeeld door nieuwe producten te ontwikkelen. Maar wat we nog liever doen is nieuwe dingen maken van bestaande, traditionele producten zoals bonensalades en tafelzuren met bijzondere opgiet.
Peulvruchten en bonen
Peulvruchten en bonen worden nog vaak gezien als oubollige groenten. Maar dat is allang niet meer zo. Wij combineren verschillende soorten bonen en peulvruchten met ingrediƫnten als tomaat, pompoen, kruiden en specerijen. Het resultaat: heerlijke bonensalades om direct koud of warm te eten. Geschikt als lunch, bijgerecht bij de maaltijd, of als onderdeel van een stevig gerecht.
Tafelzuren
Goede tafelzuren maken, begint bij de oorsprong. Neem bijvoorbeeld een augurk, deze is van zichzelf wat smakeloos. Maar daar weten we wel raad mee. Het begint met de juiste augurk, bij voorkeur biologisch. Vervolgens is de opgiet essentieel; dat geeft een augurk zijn smaak. De opgieten, die we ontwikkelen, zijn gebaseerd op authentieke recepturen en maken van tafelzuren echt iets bijzonders.